Com ho faig?

Associar-se a l’AFA de la nostra escola és molt fàcil! Només cal facilitar les dades requerides a la plataforma de gestió telemàtica de l’associació i abonar la quota anual de família sòcia de 40€.

Registre a la plataforma en línia de l’AFA

A través de l’ordinador, la tauleta o el mòbil, cliqueu sobre aquest enllaç afaitaca.ampasoft.net/login -> Alta Famílies, i accediu a la plataforma de gestió de l’AFA per donar-vos d’alta a l’associació de manera segura, senzilla i ràpida.

En el formulari d’alta indiqueu que voleu ser família sòcia de l’AFA.

Una vegada l’AFA validi la vostra alta rebreu un correu de confirmació amb un enllaç que us permetrà establir una contrasenya d’accés personal. A partir d’ara podreu consultar i actualitzar les vostres dades i gestionar els serveis de què feu ús.

Recordeu que el servei de menjador el gestiona directament la nostra empresa de menjador, i per tant, per temes relacionats amb l’espai migdia us haureu d’adreçar a Jocs i Taula. Més informació a la Comissió Espai de migdia

Com introduir les dades bancàries?

Quan se us demanin les dades bancàries, introduïu només l’IBAN vigilant que no quedin espais buits entre les xifres. El número de compte es generarà automàticament quan cliqueu a guardar.

Per introduir les dades bancàries després de registrar-vos, accediu a la plataforma i cliqueu sobre “tutor”, ja que des de la pestanya “família” aquest camp és visible però no modificable.

Abonament de la quota anual de l’AFA

La quota de família sòcia és de 40€ a l’any. El pagament de la quota es farà per domiciliació bancària. Per això, en el moment de registrar-vos a la plataforma se us demanarà introduir el vostre IBAN.

El rebut es girarà durant els primers 15 dies del mes de setembre i anualment fins a la data de finalització del període d’escolarització dels vostres fills/es mentre no es comuniqui la voluntat de donar-se de baixa de l’associació.

El retorn de rebuts domiciliats genera unes despeses difícils d’assumir per l’AFA, per això demanem especial atenció davant el període de gir de la quota (1a quinzena de setembre). En cas de retorn la família es farà càrrec de les despeses de devolució.

Per accedir als serveis gestionats per l’AFA és necessari estar al corrent dels pagaments.

Tramitació de baixa de l’AFA

Per tramitar la baixa de l’associació cal comunicar-ho abans del dia 10 de setembre de l’any que correspongui, enviant un correu a secretaria@afaitaca.org.

Per qualsevol altre dubte o consulta contacteu amb l’AFA a secretaria@afaitaca.org

Us donem la benvinguda a la família de l’AFA!