Què fem a la comissió?

La Comissió Formació i Famílies neix amb l’esperit de compartir vivències, aprenentatges, dificultats i interrogants al voltant de l’educació i la infantesa. Amb aquesta idea de “fer pinya” i créixer juntes, organitzem xerrades i tallers que creiem poden ser de l’interès de la Comunitat Educativa.

Oferim recursos, experiències i espais dins de l’escola per a la formació i el foment d’activitats socioculturals.

També fem difusió d’actes i activitats organitzades per altres entitats i les administracions enfocades al lleure de qualitat, la cultura i la cohesió social.

Participem en plataformes de la ciutat i utilitzem els recursos al nostre abast per aconseguir una millora dels camins escolars i els seus entorns amb l’objectiu que esdevinguin segurs, inclusius i sostenibles, defensant un  model de ciutat educadora.

El Projecte Bibioteca:

El projecte biblioteca té com a objectiu fonamental promoure i fomentar la curiositat, el gust i l’afició per la lectura i l’escriptura. Volem facilitar experiències per apropar els llibres al dia a dia dels infants i de les seves famílies.

Dinamitzem les hores del conte, en les quals les famílies fan de contacontes narrant històries ben diverses i originals!

També col·laborem en l’organització de tertúlies literàries per a la comunitat d’adults.

Vols compartir una tarda de contes amb els infants? Ens l’expliques tu? Contacta a biblioteca@afaitaca.org.

Vols fer una consulta o unir-te a la comissió? Contacta amb nosaltres!

Fes-te família sòcia de l'AFA!

vols saber com?